DIY E-Juice

Vi kommer att byta ut vårat sortiment av smakkoncentrat till mer prisvärda sorter!


DIY Accessoarer

DIY Smakkoncentrat Blanda egen e-juice

DIY E-Juice / smakkoncentrat

Använd fantasin för att blanda din egen e-juice med Vapevikings sortiment av DIY-tillbehör.

Att blanda sin egen e-juice är väldigt kostnadseffektivt, du får mer vara för pengarna och du kan själv bestämma vilken smak, eller vilken styrka smaken ska ha. Det krävs inte mycket för att blanda sin egen e-vätska, du behöver en flaska (vanligtvis Shortfill), PG och/eller VG bas, och självklart smakkoncentrat eller smakshot. Vi har i vårat sortiment både smakkoncentrat och smakshots. Skillnaden mellan smakkoncentrat och smakshot är att smakshot vanligtvis är “svagare”. 30ml smakkoncentrat producerar alltså mer smaksatt e-juice än vad en 30ml smakshot gör.

Steeping

“Steeping” refererar till att låta e-juicen sitta till sig. När du blandar en e-juice själv så är smaken inte fullt utvecklad. Det rekommenderas därför att sätta flasken på ett mörkt och svalt ställa i minst 2 dagar. Detta görs för att smaken ska få full effekt. Steeping är en naturlig oxidation-effekt.

Sortiment

Vårat sortiment på DIY E-Juice accessoarer är för nuläget inte så utvecklat. Vi kommer att inom snar framtid fokusera på att utöka vårat sortiment av dessa produkter så att ni har möjligheten att blanda egen e-juice – till det bästa möjliga priset. Vi erbjuder de bästa priserna på Shortfills i Sverige. Kolla in vårat sortiment på Shortfills här.

DIY E-Juice

På denna sida saluförs smakkoncentrat och smakshots. Dessa produkter innehåller inte VG / PG och /eller nikotin. Det är därför viktigt att blanda ut dessa smakkoncentrat och att absolut inte vejpa dem rent. På varje produkt finns det en rekommenderad utblandning av smakkoncentratet. Det är bäst att hålla sig inom den rekommenderade mängden men det går absolut att experimentera, det är trots det som är det bästa med DIY E-juice.