MTL

Produkterna på denna sida har en VG / PG halt på 50/50 – och är anpassade för MTL-vejping.

Varje produkt har en viss procent av VG / PG. Dessa är basvätskor och står för vegetabilisk glycerin och propylen glykol. Vegetabilisk glycerin är ett trögflytande och sött ämne, och är väldigt milt vid inhalering.

Propylen glykol har en väldigt stark smak och är inte lika mild som vegetabilisk glycerin är. Genom en blandning av dessa två ämnen får man det bästa av två världar!

.

Nikotinshot Guide

Nikotinshot Guide

En Shortfill flaska – en så kallad ”Shake & Vape” produkt, vi har flera olika storlekar av dessa varor, men som exempel använder vi en 60ml Shortfill med 50ml e-Juice. Tillsätt en nikotinshot ( 10ml 18mg), och skaka Shortfillen. Du har nu en Shortfill innehållandes 60ml vätska med en nikotinstyrka på 3mg. Önskar du även ha en högre nikotinstyrka tillsätter du fler nikotinshots.

Skaka din Shortfill ordentligt, och ställ in flaskan i ett svalt utrymme, t.ex ditt kylskåp och låt den stå där i cirka en dag. Vissa har den en längre tid i kylskåpet och vissa har den i kylskåpet i bara en timme. Det kan vara bra att låta vätskan ”vila”.

E-juicens färg kan ändras när du tillsätter en nikotinshot.

Åldersgräns 18 gäller på samtliga av våra produkter. Mer om detta kan ni läsa här.