25ml

Shortfill är en benämning på en nikotinfri smaksatt e-juice som kan blandas ut med en VG / PG basvätska eller nikotinshots.
Flaskan är inte helt fylld utan det finns ett visst utrymme för tillsatser. Mer information finns på respektive produkt.
Shortfill är ett perfekt alternativ för dig som är lite mer van med vape-produkter, du kan enkelt tillsätta e-vätskor till din Shortfill och göra den helt unik!

Varje produkt har en viss procent av VG / PG. Dessa är basvätskor och står för vegetabilisk glycerin och propylen glykol. Vegetabilisk glycerin är ett trögflytande och sött ämne, och är väldigt milt vid inhalering. Propylen glykol har en väldigt stark smak och är inte lika mild som vegetabilisk glycerin är. Genom en blandning av dessa två ämnen får man det bästa av två världar!

På denna sida hittar ni e-juice i 25ml men även 30ml Shortfills.

Nikotinshot Guide

Nikotinshot Guide

En Shortfill flaska – en så kallad ”Shake & Vape” produkt, vi har flera olika storlekar av dessa varor, men som exempel använder vi en 60ml Shortfill med 50ml e-Juice. Tillsätt en nikotinshot ( 10ml 18mg), och skaka Shortfillen. Du har nu en Shortfill innehållandes 60ml vätska med en nikotinstyrka på 3mg. Önskar du även ha en högre nikotinstyrka tillsätter du fler nikotinshots.

Skaka din Shortfill ordentligt, och ställ in flaskan i ett svalt utrymme, t.ex ditt kylskåp och låt den stå där i cirka en dag. Vissa har den en längre tid i kylskåpet och vissa har den i kylskåpet i bara en timme. Det kan vara bra att låta vätskan ”vila”.

E-juicens färg kan ändras när du tillsätter en nikotinshot.

Klicka även på en vara för att se en guide gällande en e-juice 25ml Shortfill.

Åldersgräns 18 gäller på samtliga av våra produkter. Mer om detta kan ni läsa här.

Kontakta oss gärna angående frågor.