Köpvillkor

1. Köpvillkor och Beställning

Genom att du godkänner dessa köpevillkor och din order, uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen order skickas automatiskt en orderbekräftelse per e-post med information om beställningen. I betalningsprocessen uppger du dina kund- och betalningsuppgifter.

2. Åldersgräns

I enlighet med svensk lag så gäller 18-års gräns vid köp av alla våra produkter, och alla former av misstänkt langning till minderårig kommer att rapporteras.

3. Frakt och avgifter

Alla priser på våra produkter är inklusive moms ( 25% ).
I kassan kan du se slutpriset för din beställning inklusive moms och frakt. När du beställer från ett land utanför Sverige eller EU så kan andra avgifter också tillkomma, och dessa visas inte i kassan.
En fraktavgift på 49 SEK tas också ut på varje order.

4.  Ångerrätt och retur

Det beviljas 14 dagars ångerrätt, under förutsättning att varan är oanvänd.
Omkostnader kring frakt och returen står kunden själv för.

Vid outhämtad vara tas en administrationsavgift på 100 SEK ut, exklusive den faktiska frakten som Svensk E-Juice betalat.

Ångerrätten kan dock bara utnyttjas så länge varan är i samma skick och mängd som vid leverans.
Önskar du använda dig av ångerrätten ber vi dig att skicka ett mail till vår kundservice. Kontakta oss med ordernummer och beskrivning samt eventuell beskrivning av defekter på varan. Efter mottagande av ditt mail skickar vi dig även ett mail med returinformationen. Blir varan skadad eller försämrad på grund av bristfällig förpackning förlorar du som kund ångerrätten. Återbetalning vid ångerrätt sker inom 14 dagar utan dröjsmål med samma medel som den ursprungliga betalningen (om inte annat önskas).

Eventuella tvister ska hanteras inom svensk lag.

5. Eventuella fel

Vi reserverar oss även för eventuella felaktiga prissättningar, moms, lagertillgång och skattehöjningar.

Payson

PaysonFaktura
Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om XX kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om XX kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
“Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

Information om pantsättning
“Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.”

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Konsumentköplagen finner du här

Har du några frågor angående dessa köpvillkor kan du alltid kontakta våran kundtjänst, vi kommer då att besvara eventuella frågor ni har.

Vapeviking Media