Om oss

Grunderna för Svensk E-Juice lades i början av 2019 i Vagnhärad. Målet var att leverera e-juice av hög kvalitet och till resonabla priser, till svenska konsumenter. Genom god service och snabb leverans vill vi ge er ett bättre alternativ till traditionella tobaksvaror. Vi har god erfarenhet av de produkter vi säljer, då vi själva är inbitna vejpare. De produkter som inte är lika välkända på marknaden gör vi kvalitetstest på, då vi bland annat kollar smaken, och kvaliteten på den VG och PG som e-vätskan innehåller. De produkter som inte håller måttet kommer vi inte att saluföra. Alla våra produkter tillverkas inom Europa och USA, och är fullständigt godkända.

Är du en ny vejpare kan du självklart kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta den produkt som passar dig bäst!

Vi fokuserar kraftigt på att erbjuda god service till våra kunder, och är alltid tillgängliga på telefon, mail och Facebook hos ‘Vapeviking’ Våran support svarar alltid inom en-två timmar. Vi strävar efter att skicka varje försändelse inom två timmar efter att beställningen är gjord.

Vi innehar F-skattsedel, momsregistrering och är godkända lagerhållare av nikotinvaror.

Vi har ingen fysisk butik – utan är enbart en e-handel. Finns du i närheten av Trosa kommun, eller om du har vägarna förbi är du välkommen att handla hos oss på plats – det är bara att skicka ett mail eller ringa innan.

Följ oss gärna på Facebook – där vi kommer att lägga in information om nyheter och extrapriser.

Vi saluför e-juice under varumärket Vapeviking.

Ingrediens E-Juice

Kontakta oss

Adress: Vagnhärad, Trosa kommun, Södermanland Org. nr: 000213-0078

Tel: +076 936 31 58

Mail: kund@vapeviking.se