Shortfill

Utförsäljning av Shortfill då dessa kommer att utgå ur vårat sortiment och ersättas med något nytt.

Rean uppgår till 20-30%.

Shortfill

Shortfill

Shortfill är en produkt specialtillverkad för att ha utrymme för en så kallad ’nikotinshot’. Detta blev först populärt när nikotinskatten kom i kraft år 2018. Shortfills är därför ett bra alternativ till traditionella 10ml med nikotin. Hos är det dessutom billigare att handla en Shortfill sk. påfyllningsbehållare och sedan en nikotinshot. Vi kan erbjuda härliga Shortfills för endast 72 SEK. Detta är det lägsta priset på den svenska och även den nordiska marknaden.

De flesta Shortfill av storlek 50ml har ett utrymme på 10ml. Dessa 10ml kan användas för att tillsätta en nikotinshot eller ytterliggare smaker. Våra smakkoncentrat kan du se HÄR.

Nikotinshot Guide

3MG

  • Tillsätt 1st nikotinshots med styrka 18mg.
  • Det behövs 10ml utrymme för en nikotinshot.
  • Skaka flaskan.
  • Ger totalt 60ml e-juice med en nikotinstyrka på 3mg.

6MG

  • Tillsätt 2st nikotinshots med styrka 18mg.
  • Det behövs 20ml utrymme för dessa nikotinshots.
  • Skaka flaskan.
  • Ger totalt 70ml l e-juice med en nikotinstyrka på 6mg.

Grunder om e-juice / Shortfill

E-Juice är den vätska som tillsätts i en e-cigarett. Vejpa är den process då vätskan förångas. Denna ånga är inte farlig, till skillnad från röken som produceras av en traditionell cigarett. Tobak innehåller tusentals farliga ämnen. Dessa ämnen återfinns inte i e-juice, och all vätska vi har till salu är fri från farliga ämnen som t.ex diacetyl. Flera forskare har konstaterat att den ånga som produceras av en e-cigarett är upp till 95% mindre skadlig än tobaksök.

VG / PG

VG / PG kan vara viktigt att veta om då det är två av de grundläggande ingredienserna i e-vätska. VG står för ‘vegetabilisk glycerin’ och PG står för ‘propylen glykol’. Båda dessa ämnen används flitigt inom matindustrin. På våra produkter specificerar vi alltid vilken procent VG och PG produkten har, då detta påverkar styrkan på och hur mycket ånga som produceras. En mix på 70VG / 30PG är standard när det gäller Shortfills. Och 50/50 används vanligtvis i just 10ml e-juice.